уживај во третман од пет ѕвезди 
ДЕЛУКС СОБИ
ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

Нашите соби се украсени со дизајнерски додатоци во комбинација со богати, длабоки ткаенини и индивидуален мебел од дрво, заедно со трпезарии, работни клупи, удобни каучи и што е најважно луксузна постелнина за да ви помогне да го достигнете совршениот сон. Подолу на оваа страница можете да најдете детален поглед на нашите простории.

Проверете Достапност. Јавете ни се!

+389 47 612 602
+389 70 332 678

Достапни сме 24/7
од Понеделник до Недела