ПОВЕЛЕТЕ И ИСПЛАНИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА СВАДБА

Направете не дел од Вашата бајка.

СЕКОГАШ СПРЕМНИ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ ЗА ВАШИТЕ посебниНАСТАНИ

Ајде да ги прославиме Вашите специјални настани заедно.

ПРОВЕРЕТЕ ДОСТАПНОСТ. ЈАВЕТЕ НИ СЕ!
+389 70 332 678

Достапни сме 24/7 од Понеделник до Недела.

ПОТПОЛНО ОПРЕМЕНИ
САЛИ ЗА КОНФЕРЕНЦИИ

Салите за конференции на Хотел Корзо нудат мирна, уникатна, креативна и амбиентална атмосфера за состаноци, работилници, конференции за медиуми, промоции на книги, настани со озвучување, промоции на производи, предавања, семинари и други формати на настани.


подиум


кетеринг


отворен бар


бесплатен wifi

[curly_ninja_modal id=”2″ align=”text-center” button_text=”Make a Reservation”]